Nyheder
Nyhet

Meet the Expert säsong 2 avsnitt 17

Meet the Expert säsong 2

LYSSNA PÅ AVSNITT 17 NU!! Nu är det sista avsnittet av Meet the Expert säsong 2 klart att lyssna på. Virolog Zygmunt Pejsak berättar i detta avsnitt vidare om African swine fever. Avsnitt 17 är tillgängligt från den 15 november.

Nyhet

PodCows: Avsnitt 10 - Kalciumbalans inför kalvning med Thomas Manske

PodCows: Avsnitt 10

I detta avsnitt av PodCows är veterinär, Thomas Manske, gäst i podden för ett samtal om kalciumbalans inför kalvning.

Nyhet

Workshops - Blodtryck på katt

Vill ni på just er klinik bli ännu bättre på att ta blodtryck på katt? Eller vill ni ha hjälp att komma igång? Vi kommer gärna till just er klinik och erbjuder ett skräddarsytt program efter era önskemål avseende av tid och dag. Workshopen lär dig

Nyhet

Meet the Expert säsong 2 avsnitt 16

Meet the Expert säsong 2

LYSSNA PÅ AVSNITT 16 NU!! Nu är avsnitt 16 av Meet the Expert säsong 2 redo att lyssnas på. I det här avsnittet kan du höra om African swine fever från virolog Zygmunt Pejsak. Avsnittet är tillgängligt från 1 november.

Nyhet

Meet the Expert säsong 2 avsnitt 15

Meet the Expert säsong 2

LYSSNA PÅ AVSNITT 15 NU! Nu är avsnitt 15 af Meet the Expert säsong 2 redo att lyssnas på. I det här avsnittet kan du höra om « New gilts: Steering the health profile of herd replacements» från grisveterinär Kristian Havn. Avsnittet är tillgängligt från 18 oktober.

Nyhet

PodCows: Avsnitt 9 - Podcows & Pigs med Ingrid Sommar och Jeanette Elander

Podcows and pigs

I detta avsnitt av PodCows är mjölkproducent, Ingrid Sommar, och grisproducent, Jeanette Elander, gäster i podden för ett samtal om skillnader och likheter mellan grisproduktion och mjölkproduktion.

Nyhet

PodCows: Avsnitt 8 - Kalvningssvårigheter med August Nilsson

podcows-kalvningssvårigheter

I detta avsnitt av PodCows är August Nilsson, DV, gäst i podden för ett samtal om kalvingssvårigheter. Kalvningar är en viktig del av ko-livet för såväl veterinärer, mjölkbönder och köttbönder.

Nyhet

Meet the Expert säsong 2 avsnitt 14

Meet the Expert säsong 2

LYSSNA PÅ AVSNITT 14 NU!! Avsnitt 14 av Meet the Expert säsong 2 är nu redo att lyssnas på. I det här avsnittet kan du höra grisveterinär Clayton Johnson ​​prata om «Preparing gilts for breeding: The road to top performance». Avsnittet är tillgängligt från 4 oktober.

Nyhet

PodCows: Avsnitt 7 - Sintid med Hannah Lomander

Sintid-podcows

Sinläggning, sintid och tiden runt kalvning är en avgörande period i kons liv. Hur kan vi på bästa sätt ladda kon inför en ny laktation? Hanna Lomander, Distriktsveterinärerna, har stor erfarenhet av förebyggande arbete i besättningar och delar i podden med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Nyhet

Meet the Expert säsong 2 avsnitt 13

Meet the Expert säsong 2

LYSSNA PÅ AVSNITT 13 NU!! Avsnitt 13 av Meet the Expert säsong 2 är nu redo att lyssnas på. I podcasten kan du lyssna på grisveterinär Clayton Johnson ​​prata om «Preparing gilts for breeding». Avsnittet är tillgängligt från 20 september.

HJÄLP?