Nyheder
Nyhet

Hästveterinärerna - tre avsnitt med Jannie Spanner om reproduktion

Hästveterinärerna

Nytt år och nya avsnitt från Hästveterinärerna!  I dessa tre avsnitt ska vi få lyssna på samtal med Jannie Spanner, veterinär som har specialiserat sig på reproduktion. Jannies klinik är en av de få i Europa som gör embryotransfer genom metoden ooc

Nyhet

Svåra förhållanden för veterinärer i Ukraina

Många ukrainska veterinärer har förlorat sitt levebröd, men fortsätter att ta hand om sina patienter under mycket svåra och osäkra förhållanden. Du kan hjälpa dina kollegor i Ukraina genom att registrera dig för ett välgörenhetswebinar.

Nyhet

PodCows avsnitt 20: Nu är det höst med Sofie

PodCows avsnitt 20: Nu är det höst med Sofie

Nu är det höst - uppföljning med Sofie. I avsnitt 17 besökte Podcows Sofie Ekegren på mjölkgården Hånger Lundagård i Småland. Vi pratade om hur man planerar betessäsongen för att få den optimal för korna och ungdjuren.

Nyhet

PodCows avsnitt 19: Kompoststall

Kompoststall

Kompoststall - besök hos Ylva Righard och Erik Gunnarsson. Med många tankar om hur man bäst ordnar kokomforten valde veterinär Ylva Righard tillsammans med sin son Erik Gunnarsson att satsa på ett kompoststall när de byggde nytt på gården utanför Åt

Nyhet

Hästveterinärerna - två avsnitt med Janny de Grauw och smärta hos häst

Hästveterinärerna - 2 nya avsnitt

Lyssna på Janny de Grauw om smärta hos häst! Det är dags för nya avsnitt hos Hästveterinärerna och nu handlar det om smärta och smärtbehandling.

Nyhet

Ny podcast - Hästveterinärerna - möt parasitexperten Martin Krarup Nielsen

Hästveterinärerna

Premiär för podcasten Hästveterinärerna! Hästveterinärerna är podden för dig som är hästveterinär eller djursjukskötare, eller jobbar med hästsjukvård på ett eller annat sätt.

Nyhet

En Cat Friendly nyhet

Mindre volym för ett mer Cat Friendly alternativ som passar även de minsta katterna.

Nyhet

PodCows avsnitt 18: Installningstider

Forside

Installningstider - Anett Seeman på Gård- och Djurhälsan ger oss sina bästa tips. Sommaren övergår i höst och det är dags att stalla in djur.

Nyhet

PodCows avsnitt 17: PodCows på bete

Forside

PodCows på bete - Ett samtal om hur man gör betessäsongen till en succé med Sofie Ekegren. Betessäsongen är full av utmaningar men kan vara en bra tid för både djur och människor.

Nyhet

PodCows avsnitt 16: Kraftfoderförätning - en kokatastrof

#16 Kraftfoderförätning - en kokatastrof. Goda råd av Hanna Lomander, Distriktsveterinärerna

Kraftfoderförätning - en kokatastrof. Goda råd av Hanna Lomander, Distriktsveterinärerna

HJÄLP?